Categories
Uncategorized

Fota naturen

Fota naturen

Att vara ute i naturen kan vara något av det mest fridfulla som finns. Uppleva jordens naturliga krafter utan att behöva tänka på vad klockan är, på jobbet, på vad du ska äta till middag, om du borde träna eller något annat. Men att upptäcka naturen utan att ha någon slags telefon eller annan teknologisk apparat med sig kan ge farliga konsekvenser – speciellt om du är ensam.

Så tänk på att alltid ha med dig en mobiltelefon eller liknande så att du kan kontakta någon om det händer en olycka eller liknande. När du dessutom har din telefon med dig kan du passa på att fota naturen du upplever. Du bör inte ta så mycket kort att du inte upplever miljöerna med din egna ögon, men ett kort här och där kan föreviga minnen.

Framkalla dina bilder

Låt inte dessa bilder bara ligga i din mobil eller på din dator i resten av ditt liv. Du har alltid minnena med dig – men att bli påmind om dem ibland är härligt. Ett sätt att bli påmind om vad du har upplevt är att framkalla bilderna. Du kan till och med sätta upp bilderna som tavlor, som exempelvis finns här, så att du varje dag kan kolla på dem och njuta av dina minnen.

Det är inte så vanligt att framkalla bilder idag och det är synd. För då glömmer man lätt bort dom för att de istället bara ligger där på en hårddisk och “dammar”. Förr var det betydligt vanligare att framkalla bilder – kanske eftersom man inte kunde se bilderna på något annat sätt. Så gör som förr och framkalla dina bilder så att du kan njuta av dem i flera år framöver på riktigt.