Categories
Uncategorized

Inreda hemmet kring påsk

Påsken står runt dörren och det kan vara extra roligt att pynta med det som man har hemma och som är lite mer naturligt än allt konstgjort. En sak som allt fler försöker med är att pynta med riktiga fjädrar och inte konstgjorda. Det går att köpa på många ställen online eller höra med människor som har höns och andra fjäderfän. Färga sedan fjärdarna med naturliga ämnen som rödbetor och gurkmeja, hållbart och bra.

Önskar man att måla ägg och hänga upp i olika dekorationer kan det vara behändigt att äga en bra äggkokare. Då är det enkelt att koka många ägg på en och samma gång och man behöver inte passa någon kastrull, utan maskinen gör jobbet och säger själv till när den är helt färdig.

Vill man slippa koka äggen går det att blåsa ur dom och använda sig av tomma äggskal. Spara då innehållet från äggen och använd till något helt annat, en stor omelett, bakning eller matlagning av något slag. Det är alltid viktigt att inte kasta bort saker i onödan utan hela tiden hantera alla råvaror fullt ut. Kommer det inte till användning idag kan det vara en annorlunda gåva att ge bort till en vän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *